ŞANLIURFA / HALİLİYE - 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu

VİZYON BELGESİ

VİZYON BELGESİ RAPORU

2022

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu vizyon belgesi kapsamında Kırk ayet, Kırk hadis, 40 şair 40 şiir etkinlikleri düzenlenmiş çeşitli sanat ve spor yarışmalarına katılım sağlanmıştır. Velilerle gerek yüz yüze gereksede sosyal haberleşme ağları üzerinden iletişime geçilmiş ve aradaki bağ canlı tutulmuştur.

Okul Aile Birliğinin alınan kararlarda fikri alınarak destekleri istenmiştir. Devamsız öğrencilere ev ziyaretleri yapılmış olup okula kazandırılmaları sağlanmıştır. İlimiz üniversitesi ile bilim şenliği ve ağaç dikimi gibi ortak etkinlikler yapılmıştır.

Öğrenci kulüpleri kurulmuş geziler düzenlenmiştir. Yöneticilerimiz aylık yapılan buluşmalara katılmıştır. Proje sınıfı, okuma salonu ve zeka oyunları sınıfı kurularak öğrencilerin kaliteli zaman geçirebilecekleri ortamlar sağlanmıştır. Mesleki çalışmalarla öğrencilerimiz geleceğe hazırlanmıştır.

Kalite Takip Sistemindeki tüm faaliyetler gerçekleştirilmiştir.

Mehmet YENER

Okul Müdür