ŞANLIURFA / HALİLİYE - 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu

15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu

PAŞABAĞI MAH. 765 SK. NO 44/1 HALİLİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize; İnsan haklarına saygılı, duyarlı akılcılık ve bilime önem veren araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel, dürüst, iyi ahlaklı, çevreye duyarlı, kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, yaratıcı bireyler yetiştirmek.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu, demokrasi, laiklik toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen bir üst öğrenim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış, mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen, hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek.
Pazartesi 08:30-15:00 Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma 08:30-14:20
Paşabağı Mah. Cumhuriyet Cad.765.Sok.No:44/1 Haliliye / ŞANLIURFA
1 Km
Sportif Etkinlikler
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Futbol Voleybol müsabakaları yapılmaktadır.
E-twinnig